5 voordelen van korte rvs rietjes

Help mee het nieuws te verspreiden #strawies

Het normale formaat rietjes van 21 cm past natuurlijk niet bij short glasses. Als je rietje ver boven je glas uit steekt, valt het gemakkelijk om. Dit is niet echt handig, al helemaal niet voor kinderen. Een kort rietje is in dit geval de ideale oplossing. In dit blog leg ik je de 5 voordelen uit van korte rvs rietjes

Ideaal voor cocktails

Voor een perfecte uitstraling van een cocktail moet er natuurlijk een rietje bij. Plastic rietjes zijn niet milieuvriendelijk en er is een Europees verbod op sinds 2020. Daarom moet het rietje van milieuvriendelijk materiaal zijn gemaakt zoals roestvrij staal. De perfecte lengte van een cocktail rietje is 15 cm. Zo steekt het rietje niet te veel uit en kan het glas niet omvallen. 

Makkelijk schoon te maken

Je vraagt je natuurlijk af hoe je een metalen rietje schoon moet maken. Ze kunnen simpelweg in de vaatwasser. Mocht je geen vaatwasser hebben, dan kun je ze altijd nog met het borsteltje schoonmaken. 

Voor meer tips met schoonmaken check ➡ hoe maak je een herbruikbaar rietje schoon?

Praktisch voor kleine bekers

Een groot rietje in een klein glas zorgt voor veel geknoei. Gelukkig zijn er rvs rietjes in allerlei soorten maten. Korte rietjes zijn perfect voor kinderbekers of short glasses. Geen kans dat je beker/glas omvalt, want het rietjes is slechts 15 gram en 15 cm lang. 

Onverwoestbaar

Hoe vaak je ook een rvs rietje in de vaatwasser gooit. Het kan maar niet kapot. Roestvrij staal is een van de sterkste materialen ter wereld en gaat daarom je hele leven mee. En als je er toch even genoeg van hebt kan je het makkelijk recyclen. Lekker duurzaam en herbruikbaar dus!

Voor meer voordelen van roestvrij staal check: Rvs rietjes, waarom jij straks niet meer zonder kan.

Fancy uitstraling

De glimmende uitstraling van een opgeboend rietje past perfect bij een cocktail. Hij straalt helemaal in de zon, als je daar lekker zit uit te buiken op het terras. Mocht je binnen lekker netflix zitten te kijken weerkaatsen de kleuren natuurlijk ook in het licht van je lamp 🙂

Check het hele assortiment herbruikbare rietjes op de website van Strawies.

Help mee het nieuws te verspreiden #strawies

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

shares