Bubble tea rietjes

bubble tea rietje (ook boor smoothies)

Help mee het nieuws te verspreiden #strawies

In Nederland begint het aan te slaan: Bubble Tea (Bubbel thee). Bij steeds meer hippe cafés kan jij het populaire drankje scoren.

Er zijn veel variaties, maar toch blijft er altijd een ding onveranderd. Bubble tea drink je namelijk met een (extra dik) rietje, ook wel boba straw genoemd. Vaak is dit rietje van plastic. Maar als je zo duurzaam mogelijk bezig wilt zijn, kan je beter een rvs rietje gebruiken.

Wat is bubble tea?

Bubble tea verschillende soorten

Bubble tea is een drankje van thee, melk, suiker (of siroop) en ‘parels’. De parels in bubble tea zijn balletjes van tapioca. Maar er bestaan ook alternatieve recepten met andere parels.

Bubble Tea RietjeOm de balletjes in je bubble tea op te slurpen moet je een rietje hebben dat dik genoeg is.

De bubble tea balletjes hebben een doorsnee van 2-3 mm. Soms zijn ze iets groter maar groter dan 5 mm zul je ze niet vaak vinden. Om ze makkelijk op te slurpen hoort een ideaal metalen rietje ongeveer een doorsnee te hebben van 8-12 mm. Zo zal je niet alleen het balletje naar binnen slurpen maar ook nog je drankje.

Hiervoor kan je natuurlijk geen normaal herbruikbaar rietje gebruiken. Daarom hebben we een ideaal rietje voor jouw ontworpen. De boba straw is gemaakt van roestvrij staal en is herbruikbaar. Met een doorsnee van 12 mm is het ideaal voor jouw bubble tea of smoothie.

Ten slotte kan je het rietje makkelijk schoon maken en weer hergebruiken. Zie blog hoe maak ik een herbruikbaar rietje schoon. 

Waar te koop?

Het bubble tea rietje kan je hier vinden voor slechts een paar euro >

Veel drink plezier Xx LiciPS: Op onze website vind je allerlei onweerstaanbare Herbruikbare rietjes. Het rietje speciaal voor cocktails is ook echt een aanrader!

Help mee het nieuws te verspreiden #strawies

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

shares