Speciale rietjes voor kleine bekers

RVS rietje in drankje met klein meisje

Help mee het nieuws te verspreiden #strawies

Nu de plastic rietjes niet meer verkrijgbaar zijn in Nederland, moet er toch een alternatief komen. Rvs rietjes zijn duurzaam en ook nog eens herbruikbaar. Een hele milieubewuste oplossing en ook nog eens praktisch. In kleinere bekers (zoals die van de Ikea) vallen de rietjes sneller om, omdat ze of te lang/zwaar zijn. In dit blog vertel ik je welk rietje je het beste kan gebruiken, om ongelukken te voorkomen 🙂 

Welke lengte rietjes heb je nodig?

Een Ikea beker is ongeveer tussen de 10 en 14 cm lang. Een herbruikbaar rietje van het normale formaat (21 cm) is daarom minder geschikt. Een lengte van ongeveer 15 tot 18 cm is perfect. Zo steekt het rietje niet te veel uit en blijft de beker goed staan. 

Beste gewicht rietjes 

De plastic bekers van de Ikea zijn best licht. Hier kan dus geen zwaar rietje in, omdat anders de beker met drinken omvalt. Het rietje moet zo licht mogelijk zijn en mag zeker niet zwaarder zijn dan 50 gram. Een goed gewicht metalen rietje is bijvoorbeeld tussen de 10 en 20 gram. 

Waar te krijgen? 

Wil jij het perfecte rietje voor kinderbekers, zodat je met een gerust hart je kind zijn melk kan laten drinken? Dan moet het rietjes dus tussen de 15 en 20 cm zijn en ongeveer 15 gram. Bij Strawies hebben we speciale rietjes die perfect in een kinderbeker passen. 

Check hier het ideale korte rietje voor een kinderbeker 👇

Help mee het nieuws te verspreiden #strawies

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

shares