De 4 verschillende soorten rietjes

Help mee het nieuws te verspreiden #strawies

Tegenwoordig heb je veel verschillende soorten maten rietjes. De keuze om het juiste rietje bij een drankje te kiezen wordt steeds lastiger. In dit blog gaan we de verschillende soorten rietjes langs. Zo weet jij precies welk rietje je nodig hebt voor je drankje.

Standaard formaat

Het standaard formaat rietje heeft een lengte van 21 cm, deze zijn ideaal voor longdrinkglazen. Ze zijn in verschillende kleurtjes beschikbaar, dus je kan ze matchen met je drinken. Veel fancier dat kartonnen rietje met een neutrale kleur.

Check hier de fancy metalen rietjes in allerlei kleuren

Cocktail rietje

Het cocktail rietje is een formaat kleiner(15 cm), dan het standaard rietje. Het is fantastisch om hiermee je cocktail op te drinken. Ook zijn ze handig voor kinderen die uit kleine glazen of plastic bekers drinken. Met het katoenen zakje kan je ze mooi meenemen naar je favo horecazaak en ben je van de slappe kartonnen rietjes af 🙂

Smoothie rietje

Ben jij de kartonnen rietjes die je bij de Mc Donalds in je milkshake krijgt ook al zat? Dan hebben wij de ideale oplossing voor jou! Ons smoothie rietje is perfect voor milkshakes en smoothies. De doorsnee van het rietje is maar liefst 10 mm, waardoor je er gemakkelijk een smoothie of milkshake mee kan drinken.

Check hier ons extra dikke rietje

Bubble tea rietje

Jouw overheerlijke bubble tea is nog lekkerder met een op maat gemaakt bubble tea rietje. De bubble tea rietjes hebben een doorsnee van wel 12 mm, nog dikker dan de originele smoothie rietjes dus! Een bubble tea rietje maakt niet alleen jouw bubble tea een stuk hipper, je helpt het milieu ook nog eens een handje. De rvs rietjes van Strawies gaan je hele leven mee, uiterst duurzaam dus!

  • Dik Rietje voor in smoothies
    Big Beluga
    Product in de uitverkoop
    3,50 2,99

Help mee het nieuws te verspreiden #strawies

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

shares