RVS rietjes kopen?

Welke kleur kies jij?

Doe mee met 10000 anderen! Roestvrijstalen (rvs) rietjes zijn 100% herbruikbaar & recyclebaar. Deze onweerstaanbare Strawies van roestvrij staal hebben jouw op het oog. Ze willen je.

Strawies is bekend van

Alles over RVS rietjes

Veel gestelde vragen

De RVS rietjes gaan je hele leven mee, dus af en toe een goede schoonmaakbeurt kan geen kwaad. Maar je hoeft geen geboren schoonmaakheld te zijn hoor! 

Een Strawie kan je gewoon verticaal in de vaatwasser stoppen. Kost geen enkele moeite. Als je het metalen rietje een grondige schoonmaakbeurt wil geven kan je dat doen met het bijgeleverde borsteltje. In dit blog leggen lees je alle manieren om een metalen rietje schoon te maken.

Van goed bestek heb je levenslang plezier. Zo is het ook met de rvs rietjes van Strawies. Ze roesten niet en gaan oneindig lang mee. Het is een aanschaf die je in principe maar één keer in je leven hoeft te doen.

Met Strawies maak je mensen écht blij. Jong, oud, dik of dun, het maakt niet uit. Iedereen is weg van de glimmende roestvrijstalen buisjes.

Daarnaast komen Strawies niet alleen, maar krijg je ook een leuk katoenen kadozakje en een schoonmaakborsteltje. Een perfecte kado-set om iemand mee in de watten te leggen. Wie ga jij een lach bezorgen?

Drinken met een metalen rietje kan tandverkleuring voorkomen. Doordat thee of cola niet in direct contact met je voortanden, heb je minder last van plan en blijven je tanden stralend wit. Rietjes nemen niet weg van je dagelijkse mondhygiëne.

Er bestaan twee soorten Strawies.  De normale rietjes hebben een doorsnee van 6 mm en zijn 21 cm lang. Er is ook een strawie speciaal voor dikkere drankjes. De extra dikke rietjes hebben een doorsnee van 12 mm en zijn 21 cm lang. Ideaal voor dikke dranken zoals smoothies, bubble tea, ijskoffie en milkshakes.

  • De Big Beluga: 12*21 mm
  • De originele Strawie: 6*21 mm
  • Schoonmaakborstel: 23 mm

Ja, metalen rietjes kun je oneindig lang herbruiken. Je hoeft je Strawie nooit meer weg te gooien. Nadat gebruik, geef je jouw rietje gewoon een korte schoonmaakbeurt.

Dankzij het hoogwaardige staal hebben de herbruikbare rietjes geen bijsmaak. Het materiaal voorkomt roesten en maakt je drankje nog lekkerder. Alleen al om het duurzame gevoel te proeven is heerlijk.

In de winter lekkere warme chocolademelk is super lekker. Met deze rietjes kan je makkelijk jouw chocolademelk doorroeren. Gloeiend hete drankjes kun je beter laten afkoelen, voordat je uit je rietje drinkt. Met warme drankjes kan je zonder zorgen uit je rietje kan drinken.

Jazeker, metalen rietjes kun je veilig gebruiken. Ook kinderen kunnen veilig uit de rietjes drinken, mits ze oud genoeg zijn om met een vork te eten. Het is niet handig om (kinderen) met een rietje in de mond te laten rondlopen. Het drinken uit een metalen rietje is niet gevaarlijker dan het eten met bestek. Je kan dus zonder zorgen genieten van je Strawie.

Veel mensen weten dit niet, maar roestvrijstalen rietjes zijn anti-bacterieel. Na een korte schoonmaak kun je jouw rietje zonder zorgen hergebruiken.