Meenemen van rvs rietjes naar je favo horeca zaak of vakantie

Help mee het nieuws te verspreiden #strawies

Iedereen vergeet wel eens iets mee te nemen als je op vakantie gaat. Deze keer help ik je even herinneren om de rietjes in je koffer te doen. Rvs rietjes kan je eeuwig hergebruiken en daarom is het eeuwig zonde om ze niet mee te nemen. Heerlijk in de zon genieten van je limonade of cocktail kan haast niet beter, als er ook een strawie in zit.

Meenemen naar je favo horeca zaak

Met een verbod op plastic rietjes serveert de horeca vaak kartonnen rietjes. Ook fastfood ketens zoals Mcdonalds, Burger king en KFC geven je een kartonnen rietje mee. Bijna nergens krijg je een duurzaam rietje, waarmee je lekker van je milkshake of smoothie kan genieten. Daarom is de beste oplossing om simpelweg je eigen rietje mee te nemen. Kleine moeite, maar het zorgt voor veel drinkplezier. Of je nu een smoothie, colaatje of cocktail wil drinken de rvs rietjes zijn er in alle soorten en maten!

Rvs rietjes mee op vakantie

Even van het regenachtige Nederland weg en naar een warm land ontsnappen is ideaal. De vraag is natuurlijk of je de rietjes wel mee kan nemen in het vliegtuig. Nou ik heb goed nieuws….. het is zeker mogelijk! De rietjes kunnen in de bagage mee als er nog een plekje over is. Verkoelende limonade zit op je te wachten aan het strand. Met het rietje slurp je de verkoelende drank naar binnen. Je straalt helemaal, omdat je deze keer niet je strawies bent vergeten. 

Katoenen zakje  

Strawies kunnen zo mee in je handtas of broekzak. Geen zorgen dat de rietjes vies worden, want het katoenen zakje zorgt voor de beste bescherming. Je haalt de strawies uit het zakje en besteld je favoriete drinken aan de bar. Tegen de leuke barman zeg je geen kartonnen rietje nodig te hebben. Ja wat een ideale ijsbreker om een leuk gesprek aan te gaan met de barman. 

Check hier hoe je een strawie kan schoonmaken ➡  Hoe maak je een herbruikbaar rietje schoon?

Help mee het nieuws te verspreiden #strawies

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

shares