5 voordelen van extra dikke rvs rietjes

Help mee het nieuws te verspreiden #strawies

Iedereen heeft wel eens zin in een lekkere ijskoffie of smoothie. Het geeft je een boost met energie, maar toch is er die struggle met het opdrinken. Je wil het niet met een lepeltje eten en al helemaal niet met een te dun rietje drinken. Een dik rietje zou ideaal zijn voor de dikkere dranken en in dit blog vertel ik je waarom!

  • Dik Rietje voor in smoothies
    Big Beluga
    3,50

Makkelijk mee te nemen

Misschien heb je thuis al extra dikke rietjes aangeschaft en ben je al helemaal verliefd op de rvs rietjes. Toch is er telkens weer die teleurstelling, als je een papieren rietje in je smoothie krijgt bij een café of koffietentje. Gelukkig heeft Strawies hier iets op bedacht. Met je eigen zakje kan je jouw strawie overal mee naartoe nemen. Volgende keer kan je bedanken voor het kartonnen rietje en lekker met je eigen rietje drinken. Ultra hygiënisch en lekker!

Onverwoestbaar

Roestvrij staal is een van de krachtigste materialen ter wereld. Het is onverwoestbaar, daardoor kan het je hele leven mee. De metalen rietjes van Strawies zijn gemaakt van dit materiaal en zijn daarom uiterst duurzaam. Dus weg met de plastic en papieren troep en stap over op duurzaam!

Makkelijk drinken

Het is echt een genot om met een roestvrij stalen (rvs) rietje te drinken. Je hoeft niet bang te zijn dat het rietje zacht en onbruikbaar wordt na 5 minuten. Dit zie je namelijk vaak terug bij de papieren of kartonnen variant. Extra dikke rvs rietjes zijn bedoeld voor dikkere dranken zoals: smoothies, ijskoffies en shakes. Je drinken is binnen no-time leeg als je er limonade mee drinkt. Gelukkig kan je ook dunnere rvs rietjes kopen voor je limonade:)

Schoonmaken

Ja, als je het rietje kan hergebruiken moet je het natuurlijk ook schoonmaken. Gelukkig is dit no big deal. Door het rietje simpel in de bestekbak te gooien komen ze zo goed als nieuw uit de vaatwasser. Wil je het rietje een grondige schoonmaakbeurt geven, dan kan dat makkelijk met het bijgeleverde borsteltje. 

Voor nog meer schoonmaaktips kan je dit blog lezen: https://strawies.com/hoe-maak-je-een-herbruikbaar-rietje-schoon/ 

Ideaal voor dikkere dranken

Het herbruikbare rietje heeft een lengte van 21cm en een doorsnee van 12mm. Dit is bijna 2 keer zo dik als normale rietjes. Echt een ideale dikte voor je zelfgemaakte smoothies. Nooit meer de struggle met het opdrinken dus!

Ben je benieuwd naar alle andere varianten rietjes van Strawies? Check hier onze cocktail en alle andere herbruikbare rietjes.

Help mee het nieuws te verspreiden #strawies

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

shares