Top 7 duurzame relatiegeschenken: Joinz

Help mee het nieuws te verspreiden #strawies

Einde van een jaar, het is weer tijd voor een eindejaarsgeschenk of kerstpakket. Waarschijnlijk krijg je wéér een voedselpakket (ook wel vreetpakket genoemd)… Maar dit kan leuker, en vooral ook duurzamer. Als werknemer leef je toe naar het eind van het jaar en daar past een mooie beloning bij.

Ontdek daarom de top 7 (duurzame) relatiegeschenken van Strawies. Strawies werkt samen met Joinz Relatiegeschenken. Hier zijn 4 redenen waarom het bedrijf waar jij werkzaam bent ook met Joinz moet samenwerken.

 • Joinz werkt samen met (en support) andere duurzame merken zoals Mepal & Impact Aware.
 • Joinz verkoop op het moment van schrijven meer dan 3000 duurzame producten of duurzamere alternatieven, zo’n 1/3 van het assortiment.
 • Een groot deel van de producten is gemaakt van recyclebaar of biologisch afbreekbaar materiaal
 • Het is makkelijk om een duurzaam artikel te vinden

1. Metalen rietjes

We beginnen natuurlijk met het beste relatiegeschenk: duurzame Strawies. De rietjes van Strawies kan je laten graveren met je eigen tekst of logo. Daarnaast kan je het zakje laten bedrukken.

Je kunt hier een offerte aanvragen op Strawies, of kijk op de website van onze samenwerkingspartner Joinz.

Als bedrijf is het ideaal om te laten zien dat je om duurzaamheid geeft. De metalen rietjes kunnen je hele leven lang mee en zijn dus uiterst duurzaam. Strawies is opgericht om een stukje duurzaamheid door te geven. Met het katoenen opbergzakje kunnen de rietjes makkelijk worden wegegeven als cadeautje.

2. Gegraveerde borrelplanken

Elk seizoen komt de borrelplank wel van pas. Een plankje met kaas en een wijntje maakt middagen gezelligen en fleurt avonden op. De borrelplanken van Joinz zijn custom made, dus je kan je eigen tekst of logo erin laten graveren. (Ja dit gebeurt met een laser, cool he). Daarnaast kan de borrelplank van allerlei soorten hout en in elke vorm worden gemaakt. 

Duurzaamheid

 • De meeste houten planken worden geproduceerd in Europa
 • FSC gecertificeerd keurmerk
 • Bamboe groeit snel aan

Vraag een offerte aan en laat duurzame borrelplanken graveren

3. Wijn met eigen etiket

Bij een borrelplank mag natuurlijk geen wijntje ontbreken. Bij Joinz zijn er allerlei soorten wijnen beschikbaar en je kan je eigen etiket ontwerpen. Zo kan je voor elke gelegenheid wijn bestellen; een feestje, bruiloft of voor een gezellige VrijMiBo.

Wijn met eigen etiket kun  je ook gebruiken om samen iets te vieren. Rabobank heeft bijvoorbeeld een fles wijn als welkomst cadeau voor nieuwe werknemers.

wijn met eigen etiket

Er zijn talloze momenten om wijn met eigen etiket in te zetten. Bijvoorbeeld als: kerstcadeau, zoveel jarig bestaan, eindejaar, of een nieuwe deal.

Duurzaamheid

 • Reeks aan biologische & duurzame wijnen
 • Biologische prosecco (gecertificeerd)

4. Katoenen tassen

Een goede katoenen tas gaat jaren en jaren mee. Joinz bedrukt katoenen tassen die duurzaam zijn geproduceerd. Sommige tassen gebruiken biologisch katoen, andere gerecycled katoen.

Duurzaamheid

 • Bespaar je 687 liter water door gerecyclede katoenen tassen te laten bedrukken
 • Een deel van de omzet wordt gedoneerd aan Water.org

5. Broodtrommels & lunchboxes

Een broodtrommel is niet alleen leuk, maar ook een zeer praktisch relatiegeschenk. Joinz bedrukt veel duurzame lunchboxes met logo. Neem je brood mee in een broodtrommel. Zo verspil je geen plastic zakjes. Naast brood, zijn er ook lunchboxes voor warm of vloeibaar eten. Met de bedrukte lunchpot van Mepal, kan je lekkere biologische kwark en granola mee voor werkt. Ideaal voor degene die het liefst achter hun bureau brunchen.

Duurzaamheid

 • BPA-vrije lunchboxen
 • Duurzame materialen zoals, biologisch plastic of gerecycled PP
 • Handig tegen voedselverspilling

Vraag direct een offerte aan voor duurzame broodtrommels met eigen bedrukking.

6. Petten met duurzame slogan late bedrukken

Een pet is een uitstekend relatiegeschenk. De pet is helemaal hip. Zelfs wereldleiders zetten ze graag op tijdens de campagnetijd. Joinz bedrukt duurzame truckerpetten met jouw slogan of logo. Naast dat je een duurzame pet kan kiezen, kun je natuurlijk ook kiezen voor een duurzame slogan. De pet is daarom een echt duurzaam relatiegeschenk en een succesvol promotieartikel.

Duurzame truckerpet bedrukken met logo

Duurzaamheid

Joinz heeft verschillende duurzame opties.

 • Kies bijvoorbeeld voor een Impact Aware pet en bespaar 83 liter water per pet
 • Ook zijn er opties die bestaan uit 60% gerecycled katoen en 40% gerecycled polyester

7. Emaille mok met unieke boodschap

Laatst ben ik bij een bedrijf langsgeweest met custom made mokken. Ze dronken geen koffie uit standaard kopjes, maar uit bedrukte emaille mokken met de boodschap waar zij voor staan. Heb je een losse bedrijfscultuur? Laat dan een grappige tekst bedrukken.

De mogelijkheden zijn ongelimiteerd.

Help mee het nieuws te verspreiden #strawies

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

shares